Om oss

Gratulerer med det forestående giftemålet!

Glennewedding er Norges eneste bryllupsplanlegger som spesialiserer seg på eksklusive bryllup. Vi skiller oss ut ved å tenke større, mer nyskapende og eksklusivt. Bryllupsplanleggerne er vant med å håndtere kunder som ønsker diskresjon og som krever det lille ekstra.

Glennewedding tilbyr planlegging, koordinering og design av bryllup. Vi ser ingen begrensninger når det kommer til bryllupsplanlegging og vår hovedoppgave er å gjøre deres ønsker og drømmer til en realitet.

Dette er en av de viktigste dagene i livet som skal være fylt med glede og kjærlighet og hvor dere skal nyte opplevelsen ved å stå i sentrum. Vårt fokus er derfor å skape en relasjon som gir dere tillit til at vi sammen skal skape den perfekte dagen. Når ønsker, behov og muligheter er klargjort vil designerne sette sammen leverandørene for å lage et skreddersydd bryllup. Vi i Glennewedding vil yte maksimal service, og alle deler av leveransen vil bli kvalitetssikret. Bryllupsplanleggerne har løpende kontakt med dere helt fram til bryllupsdagen og er personlig tilstede på selve dagen. Her passer vi på at alt går som det skal.

Glennewedding sine tjenester gir trygghet og klare rammer, samtidig som vi
gir en opplevelse som overgår deres og gjestenes forventninger!

Kompetanse

Våre designere er utdannet i USA og er sertifiserte bryllupsplanleggere. Gry Glenne har tidligere vært med på å planlegge og assistere bryllup for den amerikanske bryllupsplanleggeren Christine CeCe Counts, hvor hun har innhentet erfaring og kompetanse.

Silje Glenne har en Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling fra Markedshøyskolen i Oslo hvor hun også har innhentet kunnskap om oppstart av foretak. Årlig deltar bryllupsdesignerne på messer og konferanser i Los Angeles, New York og London for å innhente kunnskap om de nyeste trender fra den ledende bryllupsindustrien i utlandet.