Hvorfor velge Glennewedding?

 

Mange overser hvor stort arbeid det ligger bak planleggingen av et bryllup. Å vite hva som skal gjøres, hvilke leverandører man kan stole på og når ting må være klargjort er elementer som kan bli en stressfaktor. Dette er grunnen til at Glennewedding ønsker å være en del av deg og din forlovedes planleggingsprosess. Bryllupsdesignerne ønsker å gjøre hele opplevelsen mindre stressende og mer fornøyelig.
Ettersom bryllupsdesignerne har kvalitetssikret alle ledd i bryllupet behøver dere ikke å bruke timevis på å finne de rette leverandørene.
Som profesjonelle bryllupsdesignere har vi opplevd at det kan være vanskelig å etterkomme krav fra deres nærmeste. For å håndtere disse situasjonene vil bryllupsdesignerne gi dere råd og hjelp underveis.
I et bryllup er det mange leverandører å forholde seg til. Ved å benytte tjenesten til Glennewedding vil dere forholde dere kun til bryllupsdesigneren. Det vil si at dere ikke trenger å ha kontakt med de ulike leverandørene. Ikke minst går betalingen til de ulike parter gjennom Glennewedding, noe som vil si at dere slipper å forholder dere til en rekke innbetalingsdatoer.
Hos Glennewedding finnes det ingen begrensninger i et bryllup. Dere skal stå i fokus, og dagen skal gjenspeile dere som par og ekteskapet dere er på vei inn i. Vi gjør deres drømmer til en realitet!
Med erfaring fra den ledende bryllupsindustrien i USA og kvalitetssikring av leverandører sikrer Glennewedding at alle elementene står på plass til den store dagen. Ikke minst sørger designerne for at bryllupet blir smakfullt og eksklusivt.
I Norge finnes det et fåtall bryllupsarrangører. Glennewedding skiller seg fra disse ved å tenke større, mer nyskapende og eksklusivt.
Med lidenskapelig interesse for bryllup og mennesker, er Glennewedding alltid informert om de nyeste trendene. Årlig reiser bryllupsdesignerne på messer og konferanser i Los Angeles, New York og London for å innhente inspirasjon og kunnskap til våre kunder. Glennewedding vil derfor være en stor ressurs i forhold til utforming av bryllupet.

 

Glennewedding vil gjerne invitere dere til et uforpliktende møte for å gi mer informasjon. Det vil være en stor glede og ære å få lov til å ta del i planleggingen av deres bryllup. Vi ser frem til å høre fra dere.